Nieuwsbrief

16-05-2020

Westkapelle

Goed nieuws!

De strandhokjes in Zeeland mogen vanaf 16 mei weer gebruikt worden. Bij gebruik van de strandhokjes geldt zoals op alle plekken: vermijd drukte en houd afstand. Verder is het van belang dat strandbezoekers rekening houden met het feit dan strandtenten en openbare toiletten nog niet open zijn. Tot wanneer kunt u lezen op de liveblog van Zeelandveilig.

Ook is er nog maar beperkt toezicht op de stranden omdat de strandwachten nog niet actief zijn. 

Voor alle bezoekers van het strand gelden de RIVM richtlijnen, op sommige stranden staan de strandhuisjes dicht tegen elkaar aan. Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere badgasten en vermijd drukte. Op het strand zelf maar ook in de routes er naar toe. 

Het is ieders verantwoordelijkheid om steeds te denken aan de eigen veiligheid en die van anderen, wij vertrouwen daar op.

Met vriendelijke groet,

A. van Rooijen, verhuurbedrijf A. van Rooijen & dochters 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

9-05-2020

Westkapelle

Op 8 mei hebben wij van de VRZ (Veiligheidsregio Zeeland) te horen gekregen dat de strandcabines uiterlijk 1 juni 2020 in gebruik genomen mogen worden. Op 16 mei horen wij de exacte datum dat de cabines open mogen. Wilt u a.u.b. de strandcabines nog niet gebruiken tot de officiƫle toestemming van de VRZ er is. Zodra wij meer weten laten wij het via de website weten, houd u deze a.u.b. in de gaten.

Met vriendelijke groet,

A. van Rooijen, verhuurbedrijf A. van Rooijen & dochters.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

1-04-2020

Westkapelle

 

Beste huurder,

Het Corona virus brengt de wereld tot stilstand en raakt ons allemaal diep. Wij leven mee met allen die hierdoor getroffen zijn.

We hebben de afgelopen tijd samen met de Stichting Strandexploitatie Veere alles op alles gezet om de bouw van de strandhuisjes na de storm Ciara toch doorgang te laten vinden. Wie had ooit gedacht dat wij nu met zijn allen in een coronacrisis zouden zitten.

Ook op het strand hebben de overheidsmaatregelen impact op zowel strandbezoekers, particuliere strandcabine eigenaars en grootverhuurders, strandondernemers en de SSV (Stichting Strandexploitatie Veere).

Om alle (begrijpelijke) maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Zeeland te coƶrdineren heeft de Veiligheidsregio Zeeland GRIP 4 afgekondigd.

Dit houdt in dat wij direct moeten stoppen met het opbouwen van de strandhuisjes. De strandhuisjes die reeds opgebouwd zijn (we waren al begonnen met het opbouwen van de strandhuisjes) mogen niet gebruikt worden.

Wanneer wij weer verder mogen met het opbouwen van de strandhuisjes weten wij niet en is afhankelijk van de duur van de maatregelen het virus te beperken. Meer informatie kunt u lezen op de website www.zeelandveilig.nl/coronavirus of op onze eigen website www.verhuurstrandhuisjes.nl , u kunt ons voor vragen natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Wij vragen u de regels van de Rijksoverheid en de lokale (nood)verordeningen op de stranden strikt op te volgen. Wij wensen u het allerbeste en hopen dat u zo spoedig mogelijk in goede gezondheid kunt genieten van de stranden en het strandhuisje. Blijf gezond, blijf veilig.

Met vriendelijke groet,

A. van Rooijen, verhuurbedrijf A. van Rooijen en dochters.